İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Soygunda kullanılan motosiklet bulundu!

Soygunda kullanılan motosiklet bulundu!

Limasol Türk Kooperatif Bankası Organize Sanayi Bölgesi şubesi soyuldu!

Yayın Tarihi: 12/02/15 17:20
okuma süresi: 3 dak.
Soygunda kullanılan motosiklet bulundu!
A- A A+
Kıbrıs Postası Özel

Limasol Türk Kooperatif Bankası Organize Sanayi Bölgesi şubesi soyuldu! Polis olay yerinde. Olayı çok yönlü olarak araştırıyor.

Kıbrıs Postası muhabirlerinin olay yerinden aldığı bilgilere göre, olay saat 14:30 sularında Banka açıkken gerçekleşti. Olay yerinden bir polis Kıbrıs Postası'na yaptığı açıklamada ilk belirlemelere göre 10 bin TL'ye yakın para çalındığını ifade etti.

Maskeli ve kasklı, silahlı iki kişinin olay yerine motor ile geldikleri ve soygunun ardından motorla uzaklaştıkları da öğrenildi. Polis kamera kayıtlarını incelemeye devam ediyor.

UZMAN POLİSLER OLAY YERİNDE

Saat 15.20 itibariyle, uzman polisler olay yerine gelmeye devam ediyor. Polis ekipleri bölgede geniş çaplı arama yapmaya başladı. İşyerlerinin güvenlik kameraları inceleniyor.

ÇALINAN PARA 8 BİN 700 TL

İki erkek soyguncunun gerçekleştirdiği belirlenen soygunda, soyguncuların vezneye girerek, tek bir vezneciye silah doğrultarak ellerinde tuttukları poşetin içine kasasını boşaltmasını istedikleri ve yapılan araştırma sonrasında tek veznede çıkan para miktarının 50 ve 20'lik banknotlardan oluşan 8 bin 700 tl olduğu belirlendi. Soygunun 14:30'da gerçekleştiği belirtildi.

GÜVENLİK MEMURU İZİNLİYDİ

Bankanın bünyesinde çalışan bir güvenlik görevlisinin olduğu da öğrenilirken, görevlinin bugün izinli olduğu kaydedildi.

MOTOSİKLET BULUNDU!

Soygunda kullanılan motosiklet Sanayi Bölgesi'nde bulundu.

Limasol Türk Kooperatif Bankası soygununda kullanılan motosiklet, Sanayi Bölgesi'nde terk edilmiş vaziyette bulundu. Yapılan incelemelerin ardından motosikletin çalıntı olduğu ve 11 Şubat tarihinde Özgülen Kebap'tan çalındığı da öğrenildi.

Mesele ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada olayda kullanıldığına inanılan ve "Özgülen Kebap" isimli iş yerinden 11 Şubat'ta çalınan, MN 534 plakalı motosiklet Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi 1. Sokak üzerinde, biraz ilerisinde ise zanlıların olay esnasında giydiğine inanılan iki çift eldiven ve bir adet gri renk kazak bulunarak emare olarak alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.