İÇ HABERLER
okuma süresi: 4 dak.

Sivil Savunma'dan hayati önem taşıyan bir eğitim

Sivil Savunma'dan hayati önem taşıyan bir eğitim

Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı, Dünya Sivil Savunma Günü nedeniyle Telsim çalışanlarına ilk yardım eğitimi verdi.

Yayın Tarihi: 26/02/15 17:56
okuma süresi: 4 dak.
Sivil Savunma'dan hayati önem taşıyan bir eğitim
A- A A+

Telsim'in Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı iş birliğinde 5 yıldır düzenlediği ilk yardım eğitimi, Telsim Ortaköy Genel Merkez'indeki toplantı salonunda gerçekleşti.

Dünya Sivil Savunma Günü nedeniyle ilk yardımın önemini vurgulamak adına düzenlenen eğitim, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı Lefkoşa bölge müdürlüğü personelinden Hüseyin Partalcı ve Hasan Behlül tarafından verildi.

Dünya Sivil Savunma Günü'nde çalışanlarına 5 yıldır ilk yardım eğitimi sağlayan Telsim, bu yıl şirkete yeni katılan personeline de , acil durumlarda alınması gereken önlemler ve hayat kurtaran ilk yardım müdahaleleri konularında hem teorik hem de uygulamalı eğitim imkanı sağladı. Eğitimde, ilk yardımın hayat kurtarmada önemi vurgulanarak, ilk yardımda doğru bilinen yanlışlara dikkat çekildi.

Yoğunlaştırılmış bir şekilde verilen eğitimde, "ilk yardım faaliyetleri, boğulmalarda, şokta, kanamalarda, kırıklarda, yangınlarda, yaralanmalarda, yanıklarda ve zehirlenmelerde ilk yardım" konularında teorik bilgilerin yanı sıra, kalp krizi, Solunum yetmezliği gibi hayati durumlarda, kalp masajının nasıl yapılacağı da uygulamalı olarak gösterildi.

"DOĞRU BİLDİĞİMİZ YANLIŞLAR KONUSUNDA BİLİNÇLENDİK"

Günlük yaşamda herkesin karşılalaşabileceği olaylar karşısında zamanında ve doğru müdahele yapabilmek konusunda bilinçlenen katılımcılar, eğitimi çok faydalı bulduklarını kaydetti. "Hayati bir önem taşıyan "ilk yardım" konusunda bilgilendik" diyen Telsim personeli, eğitimde faydalı bilgiler aktaran Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı personeline de teşekkürlerini iletti. Katılımcılar, Telsim'in çalışanlarına değer verdiğini hissettiren bir eğitim sağladığına da dikkati çekti.

FUAT FIRINCIOĞLULARI: Acil bir durum karşısında etkili ve doğru şekilde ilk müdahaleyi nasıl yapacağımızı farklı senaryolarla bize gösteren verimli bir eğitimdi. Eğitimcilerin ayrıca, kişisel tecrübelerini interaktif bir sohbet ortamında bizlerle paylaşması da oldukça güzel ve faydalıydı.

ERGİN HERGÜL: Her bireyin öncelikli olarak bilmesi gereken bir konu hakkında bilgilendik. İlk yardım konusunda yapılacaklar, kalp masajı, suni teneffüs ve boğulma anında yapılacak ilk müdahaleyi uygulamalı olarak öğrendik. Şirketimizin böyle bir eğitimi sağlamasını kişisel gelişimimiz açısından oldukça yararlı buluyorum.

PEMBE GELENGÜL YEŞİLADA: Eğitimde doğru bildiğimiz yanlışlar hakkında bilgilendik. İlk yardım konusu hayati bir önem taşıyan çok önemli bir konudur. Bu konu hakkında bilgilenmemizi sağlayan Telsim'e teşekkür ediyorum. Telsim'li olmanın ayrıcalığını bir kez daha hissettiğim bu eğitimde kendimi değerli ve özel hissettim.

YELİZ SENİN: Her gün ve her an hiç beklemediğimiz bir anda karşılaşabileceğimiz olaylar konusunda nasıl davranabileceğimiz hakkında bilgi sahibi olduk. Bu eğitimi herkesin alması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü herkesin başına kaza veya kötü diğer olaylar gelebilir. Ben Telsim sayesinde bu eğitimi aldığım için şanslı hissediyorum. Sivil Savunma Teşkilat Bakanlığı personeline de eğitimde aktardıkları hayati ve faydalı bilgiler için teşekkür ederiz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.