İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Eroğlu, Sadıq'ı kabul etti

Eroğlu, Sadıq'ı kabul etti

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, KKTC'de temaslarda bulunan Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi Yüksek Eğitim Bakanı Pshtiwan Sadıq'ı kabul etti.

Yayın Tarihi: 27/02/15 12:09
okuma süresi: 1 dak.
Eroğlu, Sadıq'ı kabul etti
A- A A+

Cumhurbaşkanlığı'nda yer alan görüşmede, Eroğlu, Sadıq'ı KKTC'de görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Eğitim Bakanlığı ile temas kurduklarından dolayı teşekkür etti.

Eroğlu,bu temasların daha güzel gelişmelere vesile olmasını temenni ederek, Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'ye selamlarını iletti.

Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi Yüksek Eğitim Bakanı Pshtiwan Sadıq da, Cumhurbaşkanı Eroğlu'na kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti.

Barzani'nin selam ve davetini ileten Sadıq, Kuzey Kıbrıs ile oluşturdukları köprüyü geliştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Sadıq, eğitim konusundaki ilişkileri geliştirmek istediklerini vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.