İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Yayaya çarpıp kaçan sürücü tespit edildi!

Yayaya çarpıp kaçan sürücü tespit edildi!

Lefkoşa'da tespit edilemeyen bir sürücü, YDÜ giriş yolu üzerinden yaya olarak yolu geçmeye çalışan 24 yaşındaki Tuğba Dağdelen'e çarpıp kaçtı.

Yayın Tarihi: 27/02/15 16:09
okuma süresi: 1 dak.
Yayaya çarpıp kaçan sürücü tespit edildi!
A- A A+

Polis'ten verilen bilgiye göre, plakası henüz tespit edilemeyen araç ve kimliği meçhul sürücü, Yakın Doğu Bulvarı üzerinde bulunan çembere geldiğinde kavşakta durmadan dikkatsizce çembere giriş yaptı ve Dikmen'e doğru yoluna devam ederek o esnada yolu yaya olarak geçmeye çalışan Tuğba Dağdelen'e çarpıp kaza mahallinden ayrıldı.

Kaza sonucu yaralanan Tuğba Dağdelen kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi'nde yapılan tedavisine müteakip yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı.

27.02.2015 tarihli Basın Bülteninde, 27.02.2015 tarihinde, Lefkoşa'da, Yakın Doğu Bulvarı üzerinde meydana gelen ve yolu yaya olarak geçmeye çalışan Tuğba DAĞDELEN'e (K-24) çarpıp kaza mahallinden ayrılan şahsın KJ 789 plakalı araç sürücüsü Tamer Ali ÇAVUŞ (E-49) olduğu tespit edilmiştir. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.


#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.