İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Denktaş: "KKTC için, egemenlik için tek yüreğiz"

Denktaş: "KKTC için, egemenlik için tek yüreğiz"

Demokrat Parti Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş, tüm partilileri ve halkı Cumhurbaşkanı ve Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Derviş Eroğlu'na destek vermek üzere yarın saat 16.00'da Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan "Büyük Buluşma"ya davet etti.

Yayın Tarihi: 28/02/15 12:15
okuma süresi: 1 dak.
Denktaş: "KKTC için, egemenlik için tek yüreğiz"
A- A A+

DENKTAŞ: "YARIN HEP BİRLİKTE SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ VE BAĞIMSIZ CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ DR. DERVİŞ EROĞLU'NU ATATÜRK SPOR SALONU'NDA KARŞILAYACAĞIZ VE HAYKIRACAĞIZ."

Denktaş yarının, KKTC'nin geleceği ve Egemenliğimiz için Tek Yürek olduğumuzun tarihi bir ispatı olacağının altını çizerken; "yarın hep birlikte Sayın Cumhurbaşkanımız ve Bağımsız Cumhurbaşkanı adayımız Dr. Derviş Eroğlu'nu Atatürk Spor Salonu'nda karşılayacağız ve haykıracağız, "KKTC için, Egemenlik için Tek Yüreğiz!" dedi.

Yarın "Türkiye Anavatanımızdır, Garantörümüzdür, bize dost ve kardeş tek ülkedir" diyen tüm insanımızın Atatürk Spor Salonunu çoşkuyla dolduracağına inanç belirten Serdar Denktaş, "Ben buradan tüm halkımıza çağrıda bulunuyor, yarın saat 16.00'da Dr. Derviş Eroğlu'nu kucaklaşmaya davet ediyorum" diye konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.