İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

KTAMS: "Çalışmalarınızı yaparak ek mesaiyi sıfırlayınız"

KTAMS: "Çalışmalarınızı yaparak ek mesaiyi sıfırlayınız"

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası Başkanı Ahmet Kaptan yaptığı açıklama ile, başarısızlıkların nedeninin programsızlık ve vizyonsuzluk olduğunu belirtti. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 04/03/15 11:47
okuma süresi: 2 dak.
KTAMS: "Çalışmalarınızı yaparak ek mesaiyi sıfırlayınız"
A- A A+

Sözde hükümetçilik yapan CTP-DP koalisyon hükümeti tüm sektörleri batma noktasına getirirken çalışanların yaşadığı ekonomik krizi ortadan kaldırmayı maalesef başaramamıştır.

Tüm bu başarısızlıkların nedeni , programsızlık ve vizyonsuzluktur. Vergi adaletsizliği yaratarak çağdaş ve demokratik bir ülkede en temel hak olan vatandaşların eşitliğini sağlama konusunda sınıfta kalmışlardır. Son günlerde yine kendi görev ve sorumluluklarında olan bütçeyi kontrol altında tutamamanın faturasını çok fazla ek mesai ödeniyor diyerek kamu çalışanına yüklemeye çalışıyorlar.

24 saat hizmet veren kamu kurum ve kuruluşlarında hizmetin devamlılığı ve kalitesi için en başta iş tanımı yapılmalı ve gerekli personel sayısı saptanmalıdır. Bugüne kadar gelmiş geçmiş hükümetler en basit iş olan bu çalışmayı yapmakta dahi aciz kalmışlardır.

Bu plansızlıkların ve programsız istihdamların sonucunda gerekli ve zor şartlarda çalışan sağlık, gümrük, vergi, deniz limanları, hava limanlarında sosyal yaşantılarından çalarak görev yaptırılan kamu görevlilerine ödenen ek mesailerin faturasını da yine çalışanlara kesme acizliği içerisindedirler.

KTAMS olarak önerimiz; çalışmalarınızı yaparak ek mesaiyi sıfırlayınız. Yapamıyorsanız yardım telep edin. Biz varız.

Ahmet Kaptan

Başkan

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.