İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Doğuş Derya, Siber'in propaganda ekibini suçladı

Doğuş Derya, Siber'in propaganda ekibini suçladı

CTP-BG Cumhurbaşkanı Adayı Sibel Siber'in propagandasında kullanılan sloganları 'garip' ve 'abuk sabuk' olarak değerlendiren CTP-BG Milletvekili Doğuş Derya, "Propaganda ekibi, partinin ürettiği politikalarını alıp da ciddi bir malzemeye çeviremiyorsa bu partinin değil propagandacıların sorunudur" dedi.

Yayın Tarihi: 04/03/15 15:24
okuma süresi: 2 dak.
Doğuş Derya, Siber'in propaganda ekibini suçladı
A- A A+

Kıbrıs Postası – Filiz Seyis

Kıbrıs TV'de Serhat İncirli'nin hazırlayıp sunduğu "Kıbrıs'ta Bugün" programına konuk olan CTP-BG Lefkoşa Milletvekili Doğuş Derya, CTP-BG Cumhurbaşkanı Adayı Sibel Siber'in "Erkekten ala işler yapan kadın", "İlk defa çalışan bir kadın var" ve "Hanımefendi" gibi ifadeler kullanıldığı için çok eleştirilen kampanyası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

CTP'nin Kadın ve Gençlik Örgütleri'nde toplumsal cinsiyet eşitliği ile ilgili çok ciddi çalışmalar yapıldığını vurgulayan Derya, propaganda ekibinin biraz bu çalışmaları gözden geçirmiş olsaydı bu şekilde 'abuk sabuk' sloganlar üretmeyeceğini ifade etti.

"Propaganda ekibinin ne CTP'ye ne Sibel Hanıma bunu yapmaya hakkı yok"

Derya sözlerini şöyle sürdürdü:

"Propaganda ekibi, partinin ürettiği politikalarını alıp da ciddi bir malzemeye çeviremiyorsa, bu partinin değil propaganda ekibinin sorunudur. Burada tabii ki propaganda sekreterinin ve yöneticilerin ciddi bir sorumluluğu vardır. Ama bu sloganlar kesinlikle partinin politikası değildir.

Propaganda ekibi, partimizin politikalarını görsel bir mesaja dönüştüremiyor, hatta garip garip sloganlarla Sibel Hanımı da mağdur ediyorlarsa, o zaman işlerine son verirsiniz.

Dürüst davranalım sonuçta yürütülen başarısız bir propagandadır. Çok açık söylüyorum, başarısız buluyorum. Propagandacıların ne CTP'ye ne de Sibel Hanıma bunu yapmaya hakkı yok."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.