İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Devlet Hastanesi'ndeki park kaosu gerginlik yaratıyor

Devlet Hastanesi’ndeki park kaosu gerginlik yaratıyor

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ndeki park alanının büyütülmesi park sorununu çözmedi. Araçlarını sarı çizgi, kaldırım ve yol üzerine park eden vatandaş, hem geçişlere, hem de park yerine park eden araçların çıkmasına engel oluyor. Yaşanan park kaosu insanlar arasında gerginliğe de yol açıyor.

Yayın Tarihi: 05/03/15 08:21
okuma süresi: 1 dak.
Devlet Hastanesi’ndeki park kaosu gerginlik yaratıyor
A- A A+

Kıbrıs Postası - Eniz ORAKÇIOĞLU

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ndeki park alanının büyütülmesi ve yenilenmesi park sorununu çözemedi. Özellikle hastanenin bir ucundan diğer ucuna yürümeyi göze almayan vatandaş, araçlarını sarı çizgi, kaldırım ve yol üzerine park ederek, hem geçişleri engelliyor, hem de park yerine park eden araçların çıkmasına engel oluyor. Yaşanan park kaosu insanlar arasında gerginliğe de yol açıyor.

Mağdur olan araç sürücüleri isyan etti

Hemen her gün yaşanan kaosa dün Kıbrıs Postası muhabiri de tanıklık etti. Özellikle Kan Bankası ve Talasemia Merkezi önünde yaşanan sıkıntı vatandaşı çileden çıkardı.

Hastaneye gelip kan alan ve kan veren vatandaşlar, yanlış park eden araç sürücüleri yüzünden park ettikleri yerden uzun süre çıkamadı. Mağdur olan araç sürücüler isyan etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.