İÇ HABERLER
okuma süresi: 4 dak.

Telsim Genel Müdürü Rasim Karas: "Kadınlarımıza yönelik yatırımlarımıza devam edeceğiz"

Telsim Genel Müdürü Rasim Karas: "Kadınlarımıza yönelik yatırımlarımıza devam edeceğiz"

Kuzey Kıbrıs'ın en güvenilen ve en çok tavsiye edilen operatörü Telsim, toplumda kadının önemini vurgulayan projeleri ile farkındalık yaratıyor. Telsim Genel Müdürü Rasim Karas, Telsim olarak kadına pozitif ayrımcılığı benimsediklerini belirterek, sosyal sorumluluk projeleri ile kadının toplumda sosyal ve ekonomik anlamda güçlenmesine katkıda bulunmayı amaçladıklarını kaydetti.

Yayın Tarihi: 06/03/15 16:01
okuma süresi: 4 dak.
Telsim Genel Müdürü Rasim Karas: "Kadınlarımıza yönelik yatırımlarımıza devam edeceğiz"
A- A A+

Telsim'in sosyal sorumluluk projelerinde kadın konusunun önemli bir yer tuttuğunu belirten Karas, kadınlarımızın ekonomideki yerini güçlendirmek hedefiyle İş Kadınları Derneği ile birlikte hayata geçirdikleri "Önce Kadın İlan Servisi"nden şu ana dek 115 kadının faydalandığını kaydetti. Projeden faydalanan kadınların sayısının günden güne artmasının mutluluk verici olduğunu dile getiren Karas, üretici kadınların girişimcilik yönünü güçlendirmek ve satış becerilerini geliştirmek amacıyla "Girişimcilik ve Satış Teknikleri" konulu eğitim düzenlediklerine de vurgu yaptı. Karas, kadınların teknolojiyi etkili ve verimli şekilde kullanabilmeleri için onlara özel destek kampanyası hazırladıklarını da belirtti.

Karas, bununla birlikte, İş Kadınları Derneği tarafından düzenlenen Yılın Başarılı Kadın Girişimcileri Ödül Törenine de başarılı kadın girişimcileri teşvik etmek ve iş dünyasına adım atmak isteyen kadınları yüreklendirmek amacıyla iki yıldır ana sponsor olarak destek verdiklerinin altını çizdi.

"Kadınlarımızın sosyal ve ekonomik hayata katılımının artması ile birlikte, toplumun gelişmesi ve ilerlemesi için de önemli bir yol alıyoruz" diyen Karas, kadınların hem iş kadını hem de anne olarak sağlıklı nesillerin yetişmesi için değerli olduğunun vurguladı.

Bir mobil operatör şirketi olarak, mobil teknolojilerin toplumlarda ekonomik kalkınma ve kişisel refah üzerindeki olumlu etkisine dikkati çeken Karas, konuşmasına şöyle devam etti; "Kadınlarımızın iş hayatına katılımının cesaretlendirilmesi ve teşvik edilmesi amacıyla yürüttüğümüz faaliyetlere ve kadınlara yönelik sosyal yatırımlarımıza, Vodafone'un global deneyimlerinden aldığımız destek ile devam edeceğiz".

TELSİM KADIN ÇALIŞANLARINA RENGARENK SÜMBÜL HEDİYESİ

Şirket yapısında da kadın erkek eşitliğini ön planda tuttuklarını belirten Karas, kadınlara pozitif ayrımcılığı benimsediklerini belirterek, şirket bünyesinde çalışan kadın sayısının oranının %57 olduğunu vurguladı. Kadın emeğini her zaman çok önemsediğinin altını çizen Karas, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısı ile tüm Telsim kadın çalışanlarına rengarenk sümbüller hediye etti. Telsim İnsan Kaynakları tarafından dağıtılan sümbülleri teslim alan kadınlar, bu güzel sürpriz karşısında çok mutlu oldu ve Telsim'in kendilerini bir kez daha değerli hissettirdiğini kaydetti.

8 MART PAZAR GÜNÜ TÜM TELSİMLİ KADINLAR ÜCRETSİZ KONUŞACAK

Karas, Telsim olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısı ile tüm Telsim abonesi kadınlara şebeke içi ücretsiz konuşma hediye edeceklerini de bildirdi. "Kadınlarımız bizim için bir gün değil, her gün değerlidir" diyen Karas, tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.