İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Cezaevinde kanunsuz bir şey bulunamadı!

Cezaevinde kanunsuz bir şey bulunamadı!

Şahin Suyolcu'nun 9 Mart tarihinde Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesinde cezaevi ile ilgili bulunduğu iddiaların ardından soruşturma başlatan Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesinde görevli polis çavuşu Ali Gürkut, konuyla ilgili dün Ağır Ceza Mahkemesinde ifade verdi.

Yayın Tarihi: 13/03/15 08:23
okuma süresi: 1 dak.
Cezaevinde kanunsuz bir şey bulunamadı!
A- A A+

Polis Çavuşu Ali Gürkut, başkanlığını Ömer Güran'ın yaptığı, Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay'dan oluşan Lefkoşa Ağır Ceza heyetinin huzurunda yeminli şahadet verdi Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesinde görevli polis çavuşu Ali Gürkut, 10 Mart tarihinde alınan yazılı mahkeme emri ile Merkezi Cezaevi'nde uyuşturucu suçundan mahkum olan Ümit Karaduman ve Eren Aslan'ın sorgulandığını söyledi.

Ali Gürkut Şahin Suyolcu'nun isteği ile Eren Aslan'dan 50 TL karşılığında uyuşturucu istediğini itiraf ederek, mahkum Ümit Karaduman'ın aracılığı ile 50 miligram Bonzai temin edildiğini açıkladı.

Mahkum Ümit Karaduman ve Eren Aslan'ın hiç bir suçlamayı kabul etmediğini ifade eden polis çavuşu Ali Gürkut, Merkezi Cezaevi koğuşlarında yapılan aramada kanunsuz hiç bir şey bulmadıklarını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.