İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Gökçebel: "Yönetim Kurulu görev değişikliği yapmayı uygun buldu"

Gökçebel: "Yönetim Kurulu görev değişikliği yapmayı uygun buldu"

Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası Genel Sekreteri Mehmet Taşker'in Yönetim Kurulu kararı ile görevinden alınmasının ardından sendika başkanı Tahir Gökçebel Kıbrıs Postası'na konuştu. Gökçebel "Taşker'in görevden alınmasıyla ilgili ortaya atılan iddialar tamamen safsatadır. Yönetim Kurulu herkesin üstündedir ve görev değişikliği yapmayı uygun bulmuştur" dedi.

Yayın Tarihi: 31/03/15 22:38
okuma süresi: 1 dak.
Gökçebel: "Yönetim Kurulu görev değişikliği yapmayı uygun buldu"
A- A A+
Kıbrıs Postası Özel

Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası Genel Sekreteri Mehmet Taşker'in Yönetim Kurulu kararı ile görevinden alınmasının ardından Kıbrıs Postası'na konuşan Sendika Başkanı Tahir Gökçebel, Yönetim Kurulu'nu görev değişikliği yapmayı uygun bulduğunu söyledi.

Taşker'in hükümete yönelik Göç Yasası eylemlerinin devam ettirilmesi yönünde ısrarcı olması nedeniyle görevden alındığı iddialarını da yanıtlayan Gökçebel, "Göç Yasası eylemleri ile ilgili söylemler tamamen safsatadır. KTOEÖS, Göç Yasası ile ilgili ortaya koyduğu duruşun arkasındadır" dedi.

İlgili haber:

Mehmet Taşker KTOEÖS Yönetim Kurulu'ndaki görevinden alındı!

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.