İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

CTP-Akıncı kavgası büyüyor!

CTP-Akıncı kavgası büyüyor!

19 Nisan'a bir hafta kala CTP'lilerle Akıncı taraftarlının kavgası büyüyor.

Yayın Tarihi: 11/04/15 13:53
okuma süresi: 2 dak.
CTP-Akıncı kavgası büyüyor!
A- A A+

Kıbrıs Postası (ÖZEL)

Önceki gün katıldığı bir televizyon programında Akıncı'yı eleştireyim derken tarihsel bilgi hatasına düşen CTP Mağusa Milletvekili Erkut Şahali'nin ardından bugün de CTP Lefkoşa İlçe Başkanı Mutlu Azgın sosyal medya üzerinden bir görsel paylaşarak "Hangi Akıncı?" sorusunu sordu.

Görselde Akıncı'nın bir taraftan KKTC'nin tanıtılması ibaresi bulunan hükümet programını zorla imzalaması hatırlatılırken öteki taraftan Akıncı'nın ortak metinle ilgili "Ben zorla hiçbir şeyi imzalamam" sözleri hatırlatılıyor.

19 Nisan seçimlerine bir hafta kala CTP ile Akıncı taraftarları arasındaki gerginlik tırmanıyor. Gerek sosyal medyada gerekse televizyon programlarında tarafların karşılıklı saldırıları sürüyor. Önceki gün katıldığı bir televizyon programında Akıncı'yı eleştireyim derken tarihsel bilgi hatasına düşen CTP Mağusa Milletvekili Erkut Şahali'nin ardından bugün de CTP Lefkoşa İlçe Başkanı Mutlu Azgın sosyal medya üzerinden bir görsel paylaşarak "Hangi Akıncı?" sorusunu sordu. "Değişim hangi Akıncı'yla gelecek" yazan görselde Akıncı döneminde KKTC'nin tanıtılması ibaresi bulunan hükümet programını zorla imzalaması hatırlatılırken öteki taraftan Akıncı'nın ortak metinle ilgili "Ben zorla hiçbir şeyi imzalamam" sözleri hatırlatılıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.