İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Haspolat ve Güzelyurt bölgelerinde yarın elektrik kesintisi var

Haspolat ve Güzelyurt bölgelerinde yarın elektrik kesintisi var

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (KIB-TEK), yarın Haspolat ve Güzelyurt bölgelerindeki bazı köylere ve tesislere elektrik enerjisi verilemeyeceğini açıkladı.

Yayın Tarihi: 05/05/15 15:55
okuma süresi: 2 dak.
Haspolat ve Güzelyurt bölgelerinde yarın elektrik kesintisi var
A- A A+

KIB-TEK Lefkoşa Bölge Amirliği'nden yapılan açıklamaya göre, Haspolat Yüksek Gerilim Şebekesi'nde yarın bakım çalışması yapılacak ve bu nedenle 09.00 ile 15.00 saatleri arasında bazı köylere elektrik verilemeyecek.

Buna göre, Haspolat, Haspolat Sanayi Bölgesi, Haspolat Kirli Sanayi Bölgesi, Değirmenlik, Demirhan'ın bir bölümü, Minareliköy, Kırklar, Gaziler, Akıncılar, Ercan Havaalanı'nın bir bölümü ile civardaki su motorları ve tesislerine elektrik enerjisi verilemeyecek.

GÜZELYURT BÖLGESİNDE DE KESİNTİ VAR

Öte yandan KIB-TEK Güzelyurt Bölge Müdürlüğü yarın bölgede kesinti olacağını açıkladı.

Buna göre, yarın orta gerilim havai hatlarında yapılacak proje çalışmaları nedeniyle 09.00 – 12.00 saatleri arasında Yeşilyurt, Doğancı, Taşpınar ve bölgedeki tesis ile su motorlarının elektrik enerjisi kesik olacak.

KIB-TEK'ten yapılan her iki açıklamada da elektrik enerjisinin çalışmaların seyrine göre belirtilen saatten erken veya geç verilebileceğini kaydedilerek, vatandaşların şebekede her an elektrik enerjisi varmış gibi davranması istenildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.