İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Gloria Jean's Coffees Kuzey Kıbrıs'tan kitap bağışı projesi...

Gloria Jean's Coffees Kuzey Kıbrıs'tan kitap bağışı projesi...

Gloria Jean's Coffees Kuzey Kıbrıs, "Glorious Books Projesi" ile kırsal kesimde eğitim gören öğrencilere yönelik kitlesel bir yardımlaşmaya önderlik ediyor.

Yayın Tarihi: 06/05/15 15:39
okuma süresi: 2 dak.
Gloria Jean's Coffees Kuzey Kıbrıs'tan kitap bağışı projesi...
A- A A+

KANER Şirketler Grubu bünyesindeki Gloria Jean's Coffees (GJC) Kuzey Kıbrıs, "Glorious Books Projesi" ile kırsal kesimde eğitim gören öğrencilere yönelik kitlesel bir yardımlaşmaya önderlik ediyor. KKTC Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği halinde geliştirilen proje kapsamında 30 Nisan - 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Lefkoşa, Girne ve Mağusa'daki GJC mağazalarını ziyaret edenler, iyi durumdaki ikinci el kitaplarını bağışlamanın karşılığında mağazadan yaptıkları alışverişten yüzde 15 oranında indirim alma imkanı elde edecekler.

"Glorious Books" adı verilen proje için büyük bir heyecanla faaliyete geçen GJC yetkilileri proje detayları için şunları söyledi: "Gloria Jean's Coffees, faaliyet gösterdiği coğrafyalarda iyi bir kurumsal vatandaşlık örneği göstererek birçok sosyal sorumluluk projesi hayata geçirmektedir. Bizler de Gloria Jean's Coffees Kuzey Kıbrıs olarak sosyal sorumluluk çalışmalarına verdiğimiz önem ile misafirlerimizin büyük takdirini kazanmakta ve misafirlerimizle kurduğumuz aile bağı her geçen gün güçlenmektedir. Misafirlerimizle aramızda oluşan bu güçlü bağlara inançla, imece usulü bir sosyal sorumluluk projesine imza atmak üzere yola çıktık. Gloria Jean's Coffees'in yardımsever misafirlerinin de desteği ile kırsal kesimlerdeki ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimizin eğitimine katkıda bulunacak olmanın heyecanını taşıyoruz".

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.