İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Liderler, Lefkoşa'da sosyal içerikli görüşme yapacak

Liderler, Lefkoşa'da sosyal içerikli görüşme yapacak

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Rum Lider Anastasiadis bugün Lefkoşa'da sosyal içerikli bir görüşme yapacak. Cumhurbaşkanlığı sözcüsü Barış Burcu görüşmenin içeriğiyle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Yayın Tarihi: 23/05/15 09:11
okuma süresi: 1 dak.
Liderler, Lefkoşa'da sosyal içerikli görüşme yapacak
A- A A+
Açıklama:

Sayın Cumhurbaşkanımız ve Rum Toplumu Lideri Sayın Anastasiadis, sosyal etkinlik çerçevesinde bugün Lefkoşa'nın her iki tarafında bir araya gelecektir.

Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Anastasiadis'i saat 11.00'de Lefkoşa'daki Lokmacı Kapısı'nda karşılayacaktır. İki lider, Lefkoşa'nın Türk tarafında yaya olarak birlikte kısa bir gezinti yaptıktan sonra bir kahve molası verecektir.

Daha sonra, Lokmacı Kapısı'nı yine birlikte geçecek olan Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Anastasiadis Uzun Yol diye bilinen çarşıda yaya olarak kısa bir gezinti sonrası kahve içecektir.

Her iki tarafta da ayrı ayrı 45 dakika birlikte olacak olan Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Anastasiadis'e iki tarafın Müzakerecileri, Lefkoşa'nın Türk ve Rum Belediye Başkanları ve iki liderin Sözcüleri refakat edecektir.

Liderler Lokmacı ve Ledra Caddesi'ni birlikte ziyaret edecek, kahve içecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.