İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

KTÖK LTD. ve KTÖS işbirliği ile 22 bin çocuğa süt ve dondurma!

KTÖK LTD. ve KTÖS işbirliği ile 22 bin çocuğa süt ve dondurma!

"Her çocuğun ücretsiz sağlık, eğitim, korunma, barınma, yaşama hakkı olduğu gibi kaliteli beslenme hakkı da sosyal devlet anlayışı içerisinde olmalıdır" anlayışı ile 22 bin çocuğa süt ve dondurma kararı aldı. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 26/05/15 11:47
okuma süresi: 1 dak.
KTÖK LTD. ve KTÖS işbirliği ile 22 bin çocuğa süt ve dondurma!
A- A A+

Geçmiş yıllarda okullarımızdaki öğrencilerimiz süt ve benzeri yiyeceklerle desteklenmekte, gelişimlerine sosyal devlet anlayışı içerisinde katkı koyulmaktaydı. Sosyal devlet anlayışı içerisindeki kaliteli beslenme hakkını ilkesini sorumlulara yeniden hatırlatmak ve katkı koymak bizlerin görevidir.

Bu anlamda, BM Çocuk Hakları Sözleşmesi'nin 26. Maddesi çerçevesinde 'Her çocuğun gelişme hakkı ve sağlığı güvence altında olmalıdır.' İlkesinden hareketle KTÖS ve KTÖK LTD, KOOP-SÜT ile dayanışma içerisinde geliştirdiği sosyal sorumluluk projesinde okulöncesi, özel eğitim ve ilkokullarda yaklaşık 22 bin öğrenciye süt ve dondurma çocuklara hediye ediliyor.

Her iki kurumun sosyal sorumluluk bilinci ile geliştirdiği projenin temel amacı çocuklara sütü sevdirmek, farkındalık kazandırmak ve sağlıklı ve bilinçli nesillerin yetişmesine katkı koymaktır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.