İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

"Trafik Kazaları Olmasın, Anneler Ağlamasın" yürüyüşü Telsim'in desteğiyle gerçekleşti

"Trafik Kazaları Olmasın, Anneler Ağlamasın" yürüyüşü Telsim'in desteğiyle gerçekleşti

Telsim, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı ile imzaladığı "2015 Yılı Trafikte Farkındalık Projesi" protokolü kapsamında trafik kazalarını önlemek ve trafikte yaşanan sorunlara dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen farkındalık etkinliklerine destek vermeye devam ediyor.

Yayın Tarihi: 27/05/15 14:15
okuma süresi: 2 dak.
"Trafik Kazaları Olmasın, Anneler Ağlamasın" yürüyüşü Telsim'in desteğiyle gerçekleşti
A- A A+

Trafik kazalarının önlenmesi talebiyle Alaniçi Türk Kadınlar Birliği tarafından düzenlenen "Trafik Kazaları Olmasın, Anneler Ağlamasın" sloganıyla düzenlenen yürüyüş Telsim'in de desteğiyle gerçekleşti.

Doğu Akdeniz Üniversitesi Çemberi'nden Sakarya Çemberi'ne kadar yürüyen kadınlar, trafikte yaşanan kazaların sona ermesi isteğiyle "Emniyet Kemerini Bağla, Hayata Tutun", "Kalbini Evden, Gözünü Yoldan Ayırma", "Yolda telefonla konuşma, hayatını riske atma", "Emniyet Kemeri Tekerlekli Sandalyeler Kadar Bağlayıcı Değildir", "Yaya Geçitlerinde Öncelik Yayalarındır, Yavaşlayın Ve Dikkatli Olun", "Trafikte Kendinizi ve Sevdiklerinizi Korumak İçin Doğruları Yapın, Yaptırın", "Anahtar Sizde ise, Bırakın Alkol aşkalarında Olsun" yazılı pankartlar taşıdı.

Ülkemizin kanayan yaralarından ölümlü trafik kazalarına dikkat çekmek amacıyla gerçekleşen yürüyüşe katılan kadınlar, Telsim'in de desteğiyle gerçekleşen etkinlikte, trafik kazalarının sona ermesi ve annelerin acılarının son bulması talebinde bulundular.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.