İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

CTP- BG Yıldırım'ın tavrını kınadı; Özdenefe yemekte buluştu!

CTP- BG Yıldırım'ın tavrını kınadı; Özdenefe yemekte buluştu!

Kıbrıs Postası'nın bugün kamuoyuna duyurduğu "Aziz Yıldırım'ın randevu krizi"ne ilişkin yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Krize ilişkin adada sadece ikinci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ile görüşen ve Cumhurbaşkanı ile KTTF görüşmeleri iptal edilen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım şu sıralarda CTP- BG Milletvekili Fazilet Özdenefe ve bazı yetkiler ile yemekli toplantıda buluştu.

Yayın Tarihi: 24/06/15 16:47
okuma süresi: 3 dak.
CTP- BG Yıldırım'ın tavrını kınadı; Özdenefe yemekte buluştu!
A- A A+
Kıbrıs Postası

Bugün içerisinde Yıldırım'ın Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile görüşmeye gitmemesi öte yandan sadece ikinci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ile görüşmesi krizin daha da büyümesine neden oldu.

Yaşanan gelişmenin ardına CTP- BG ise bir açıklama yaparak "Kıbrıslı Türklerin kurumlarının Türkiye'den gelen yetkililerce dikkate alınmaması, önemsenmemesi, bu kurumlarla ilişkilere yeterli özenin gösterilmemesi Talat'ın kabul edebileceği bir durum değildir. Bu nedenle verilen sözlere uymayarak yaratılan bu olumsuz ortamın kendisini derinden üzdüğünü belirtir yaşanan bu durumdan duyduğu rahatsızlığı kamuoyu ile paylaşırız" dedi.

Öte yandan tüm bu gelişmelerin ardından sosyal medyada yer alan bir fotoğrafta ise CTP-BG Milletvekili Fazilet Özdenefe'nin Aziz Yıldırım ile öğle yemeğinde biraraya geldiği görüldü.

YILDIRIM'IN KIZDIĞI MANŞET MASADA!

Özdenefe ve Yıldırım'ın yemek yediği masada ise Kıbrıs Postası Gazetesi'nin Aziz Yıldırım'ın randevu krizini anlatan manşetini taşıdığı ve Yıldırım'ın günboyu temaslarında içerlenerek bahsettiği bugünkü sayısının bulunması dikkat çekti.

"Kıbrıs Postası"nın "CTP-BG Yıldırımı kınadı; Özdenefe yemekte buluştu" haberi üzerine CTP-BG Milletvekili Fazilet Özdenefe'ye telefon ile ulaşıp buluşmanın detaylarını almak isteyen Kıbrıs Genç TV haber merkezine Özdenefe'nin cevabı çok ilginç oldu...

Özdenefe "bugün Aziz Yıldırım ile yemekte buluştunuz, sizi partiniz mi görevlendirdi" sorusu üzerine, "hayır, ben böyle bir yemekte yer almadım" dedi...

Daha sonra haber merkezimiz "Kıbrıs Postası sizin de içerisinde bulunduğunuz yemekli buluşmanın fotoğrafını sitesinden paylaştı" dediğinde ise, Özdenefe, "öyle mi, fotoğraf mı yayınladırlar, ben oradan geçerken tesadüfen karşılaştım, ayak üstü sohbet ettik ve merhabalaştık" diye cevap verdi...

Ayrıca Özdenefe kesinlikle parti tarafından görevlendirilmediğini de belirtti...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.