İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Er Meydanı, sezonun son programında Mehmet Harmancı'yı konuk ediyor

Er Meydanı, sezonun son programında Mehmet Harmancı'yı konuk ediyor

Kıbrıs Genç TV'de Mustafa Alkan'ın hazırlayıp sunduğu "Er Meydanı"na yarın akşam (30 Haziran Salı) Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı konuk oluyor.

Yayın Tarihi: 29/06/15 18:06
okuma süresi: 1 dak.
Er Meydanı, sezonun son programında Mehmet Harmancı'yı konuk ediyor
A- A A+
Yaklaşık 5 yıldır GENÇ TV ekranlarından izleyiciyle buluşan Er Meydanı programı, yarın akşamki sezonun son programıyla Eylül ayına kadar yayınlarıına ara verecek.

Politikacılardan sivil toplum örgütleri temsilcilerine kadar geniş yelpazede birçok kişinin konuk edildiği Er Meydanı programı, izleyenlerden soruların da alındığı interaktif program formatıyla salı akşamları ekranların en çok tercih edilen programı oluyor.

Mustafa Alkan, Er Meydanı programı yanında Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde "Seçim Meydanı" programıyla da ekranlarda olmuş ve adaylar yanında gazetecilerin de konuk edildiği programlara imza atmıştı.

Saat 20.30'da GENÇ TV ekranlarından canlı yayınlanacak programda Mehmet Harmancı'nın görev başındaki bir yılının değerlendirilmesinin ardından, siyasette yaşananlar da yorumlanacak.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.