İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Taçoy: "Liman düzelmezse özelleştirme kaçınılmaz olur"

Taçoy: "Liman düzelmezse özelleştirme kaçınılmaz olur"

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, "Türkiye ile yapılan anlaşma gereği Mağusa Limanı özele devredilecekti" diyerek, liman düzeltilemezse özelleştirilmesinin kaçınılmaz olacağını kaydetti.

Yayın Tarihi: 02/07/15 11:42
okuma süresi: 2 dak.
Taçoy: "Liman düzelmezse özelleştirme kaçınılmaz olur"
A- A A+

Kıbrıs Postası – Filiz Seyis

Ada TV'de Gözde Bekir'in hazırlayıp sunduğu Günaydın Ada programına konuk olan Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, devlette devamlılığın esas olduğunu belirterek, "Türkiye ile yapılan anlaşma gereği liman hizmetleri özele devredilecekti" dedi.

Taçoy şöyle konuştu:

"Rıhtımının üçte birinden daha azı kullanılan bir liman, liman değildir ve özelleştirmesi de olamaz… Özelleştirme için kıymeti artmalı. Öncelikle serbest bölgenin limanın dışına çıkması gerekir...

Mağusa halkı dökme yüklerin yarattığı kirlilikten rahatsızdır ve haklıdırlar ancak yeni bir liman yeri gösterilmesi gerekir... Mağusa Limanı yüzde 100 kapasiteye ulaşmadan ek bir liman projesi her iki limanın da değerini düşürür.

Limanı düzeltemezsek özelleştirme kaçınılmaz olur."

"DP - UG için bir kayıp olmaz"

Koalisyon hükümeti kurulması çalışmalarına da değinen Taçoy, "Koalisyon olmazsa bu DP - UG için bir kayıp olmaz..." dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.