İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

KTÖS, YDÜ'nün ara emri başvurusunu eleştirdi

KTÖS, YDÜ'nün ara emri başvurusunu eleştirdi

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS), Yakın Doğu Üniversitesi'nin (YDÜ) sınıf öğretmenliği bölümü izninin iptal edilmesi üzerine yaptığı ara emri başvurusunu eleştirdi.

Yayın Tarihi: 02/07/15 14:10
okuma süresi: 1 dak.
KTÖS, YDÜ'nün ara emri başvurusunu eleştirdi
A- A A+

KTÖS Başkanı Semen Saygun yaptığı yazılı açıklamada, söz konusu iznin YÖDAK Yönetim Kurulu tarafından 19 Haziran'da iptal edildiğini hatırlatarak, "Yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali YDÜ bu konuyu yargıya taşıyıp, ara emri alma gayreti içine girmiştir. Ertelenen ara emri duruşmasının görüşmesi 3 Temmuz Cuma günü yapılacaktır" dedi.

Saygun, "YDÜ mal sahiplerinin işsizliğe işsizlik katacak olan sınıf öğretmenliği izni verilmesi konusunda şimdi de yargıdan umut beklemekte olduklarını" kaydetti.

Saygun" Planlı öğretmen yetiştirme sistemini tamamen ortadan kaldıracak ve ülkemizin en köklü yükseköğretim kurumu olan Atatürk Öğretmen Akademisi'nin kapanmasını getirecek sürecin bir ara emri ile başlatılmasını kabul etmeyeceğimizi tüm kamuoyu ile paylaşırız" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.