İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Balya yangının sebebi sigara izmariti

Balya yangının sebebi sigara izmariti

Plakası meçhul bir araçtan atılan izmarit, balya yüklü tırda köprü altında yangına neden oldu. İtfaiye tarafından söndürülen yangında 34 rulo balya yandı.

Yayın Tarihi: 02/07/15 16:34
okuma süresi: 1 dak.
Balya yangının sebebi sigara izmariti
A- A A+

Polis bülteninden derlenen bilgiye göre, dün 16.00 sıralarında meydana gelen olayda, seyir halindeki bir araçtan atılan sönmemiş sigara izmariti, Ramazan Yıldız yönetimindeki GH 165 plakalı balya yüklü tırda yangına neden oldu. itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında, araç üzerinde bulunan 34 rulo balya tamamen, tırın dorse kısmı ise kısmen yandı.

Lefkoşa'da Eski Eserler ve Müzeler Dairesi içerisinde bulunan elektrik panosunun kısa devre yapması sonucu çıkan yangında ise, 12 metre elektrik kablosu, kesici, üç ana şalter, beş metre yeraltı kablosu ve pano içerisindeki kablolar yandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.