İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Dürüst: "Politikacıların verip tutamadığı sözü biz başardık: Değişim"

Dürüst: "Politikacıların verip tutamadığı sözü biz başardık: Değişim"

Köşe yazarlarımızdan Dr. Çiğdem Dürüst bugünkü köşe yazısında Kıbrıs Postası'nın Pazartesi günü basılı yayınlarında yapacağı değişikliği yazdı.

Yayın Tarihi: 04/07/15 09:32
okuma süresi: 2 dak.
Dürüst: "Politikacıların verip tutamadığı sözü biz başardık: Değişim"
A- A A+

Dürüst, "Değerli okurlar, Bugün gazetemizi, gazete bayilerinde bulamadınız. Çünkü okurlarımızla daha okunabilir bir tasarım le buluşabilmek için yenileniyoruz. Kıbrıs Postası bu yıl Kasım ayında 14. Yılını dolduracak. 15 Kasım 2013'ten bu yana basılı olarak da sizlerin hizmetinde. 12 yıl boyunca en çok okunan internet gazetesi olma liderliğini elinde tutan Kıbrıs Postası, dünyada alışılanın tersine, basılıdan internete değil, internetten basılı yayın hayatına devam eden bir gazete olarak farkını hissettirmişti. 2008 yılından beri Kıbrıs Postası ailesi içinde olmaktan vazgeçmemiş olmamın temel nedenlerinden birisi de budur. Pazartesi günden itibaren alışık olduğunuz gazetemizi yepyeni tasarımı ile elinize alacaksınız. Hepimize hayırlı olsun."

Dr. Çiğdem Dürüst'ün köşe yazısının tamamını okumak için >>>

Not: Haberi akıllı telefonunuzdan görüntülüyorsanız, tamamını köşe yazarları bölümünden okuyabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.