İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Siber, SDP'yi kabul etti

Siber, SDP'yi kabul etti

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Dr. Sibel Siber bugün Sosyal Demokrat Parti Başkanı Tözün Tunalı ve beraberindeki heyeti kabul ederek bir süre görüştüler.

Yayın Tarihi: 06/07/15 13:55
okuma süresi: 2 dak.
Siber, SDP'yi kabul etti
A- A A+
Kabulde konuşan Tunalı, Meclis Başkanını bir nezaket ziyareti çerçevesinde ziyaret ettiklerini ve özellikle Meclis'te ivediliği bulunan ve halkın yaşamına birebir etki edecek olan yasaların geçmesi için çalışmaların artırılması gerektiğini; Sayıştay raporlarında belirtilen yolsuzluk ve usulsuzlüklerin ileriye götürülmediğini ve suçları açıkça raporlarda ifade edilen kişilerin yargılanmadığını söyledi.
Tunalı KTHY ve Batık Bankalarla ilgili de Meclis Komitesi raporunun da beklemede olduğunu belirterek yaptıkları köy gezilerinde halkın Meclis Başkanına olan güveninin baki olduğunu ve bu yolsuzluk ve usulsüzlüklerin üzerine gidilmesinde etkin rol almasını istediklerini söyledi.
Siber, kabulde SDP Başkanı Tunalı'ya yaptıkları ziyaretten memnuniyetini dile getirerek Meclis dışında bulunan Siyasi Partilerin etkin çalışmalarının değerli ve önemli olduğunu belirterek geçmişte kısa Başbakanlık Döneminde Bakanlarıyla birlikte birçok yolsuzluk ve usulsüzlüğün üzerine gittiğini ve elde edilen belgeler sonrasında 53 dosyanın Başsavcılığa gönderildiğini söyledi.
Siber ayrıca geçtiğimiz hafta KTHY konusunda siyasi parti Başkan ve temsilcileri ile bir toplantı gerçekleştirdiğini ve görüş alış erişinde bulunularak yeni bir komitenin kurulmasında konsensus sağlandığını belirtti.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.