İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

İlk kadın Dışişleri Bakanı Çolak: "Gurur duydum"

İlk kadın Dışişleri Bakanı Çolak: “Gurur duydum”

Bugün bakanları açıklanan CTP- UBP Koalisyon hükümetinin Dışişleri Bakanı Emine Çolak bakanlığının açıklanmasının ardından ilk kez Kıbrıs Postası'na konuştu; "İlk deney olan UBP – CTP Koalisyon Hükümetinin başarılı olması için çalışacağım" dedi.

Yayın Tarihi: 15/07/15 14:18
okuma süresi: 1 dak.
İlk kadın Dışişleri Bakanı Çolak: “Gurur duydum”
A- A A+

Kıbrıs Postası – Canan Onurer

Yeni kabinede yer alan ve ilk kadın Dışişleri Bakanı ünvanını da taşıyacak olan Emine Çolak bakanlığının açıklanmasının ardından ilk kez Kıbrıs Postası'na konuştu.

Çolak; "Olay çok yeni daha görev teslim yapılmadı. Fakat böyle bir göreve layık görüldüğüm için gururlandım. İlk deney olan CTP- UBP hükümetinin başarılı olabilmesi, vaatlerini gerçekleştirebilmesi için desteğimi vereceğim.

Öte yandan Dışişleri Bakanlığını'nın yeniden gündeme gelen çözüm arayışları konusunda elimden geldiğince katkı koymaya çalışacağım. Hayırlı olsun diyebiliriz. Ayrıca yeni kabine arkadaşlarımla tanışmak ve birlikte çalışmak için de sabırsızlanıyorum" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.