İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Özyiğit: "Oyumuz hayır; nefesimiz hükümetin ensesinde"

Özyiğit: "Oyumuz hayır; nefesimiz hükümetin ensesinde"

Toplumcu Demokrasi Partisi Genel Başkanı Cemal Özyiğit, kişisel Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklama ile bugünkü Güven Oylaması'nda CTP-BG / UBP hükümetine ret oyu vereceklerini açıkladı.

Yayın Tarihi: 27/07/15 10:20
okuma süresi: 2 dak.
Özyiğit: "Oyumuz hayır; nefesimiz hükümetin ensesinde"
A- A A+

Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

Özyiğit açıklamasında, Hükümet Programı'nın 'cek-cek'larla dolu olduğunu ifade ederek, halk adına nefeslerinin de hükümetin ensesinde olduğunu ifade etti...

Özyiğit'in kişisel Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"CTP - DP Hükümeti gibi CTP - UBP Hükümetinin programı da "cek - cak"larla dolu. Takvimleme var gibi görünüyor fakat çoğu göstermelik."Polis sivile bağlanacak" deniyor ama "Geçici 10. maddenin kaldırılması" programda yok.

"Özel sektörde sendikalaşma" ile "Göç yasasındaki olumsuzlukların giderilmesi" konularında ise "göstermelik olarak" niyet belirtiliyor, fakat kesin tavır yok. Dolayısıyla TDP olarak, güven oylamasında CTP - UBP Hükümetine "RET" diyoruz.

Bununla birlikte halk adına nefesimiz enselerindedir. Atacakları olumlu adımlarla, yapacakları iyi, doğru ,icraatlara destek vereceğiz. Ancak dayatmalara boyun eğen, kamu kurum kuruluşlarını peşkeş çeken, halka yaşamı çekilmez kılan, işçinin üreticinin haklarını gasp etmeye yönelik icraatlarına da sonuna kadar karşı çıkacağız ve halkımızla birlikte direneceğiz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.