İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Harmancı'dan Özadam'ın köşesine yanıt!

Harmancı'dan Özadam'ın köşesine yanıt!

Levent Özadam'ın bugün yayımladığı 'Olmadı Sayın Harmancı' başlıklı yazısında, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı'dan yanıt geldi.

Yayın Tarihi: 28/07/15 09:48
okuma süresi: 2 dak.
Harmancı'dan Özadam'ın köşesine yanıt!
A- A A+
Kıbrıs Postası - Sosyal Medya

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, kişisel Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklama ile 'ayrımcılık yaptığı' iddialarına yanıt verdi.

İşte o açıklama:

"Herkese günaydın,

Biliyorsunuz bayramdan önce bir tır dorsesinin bir dükkanın önünde uzun süreli park mevzusu vardı. Oradaki dorse ambar gibi kullanılıp uzun zaman aynı alanda beklemişti. Bayram öncesi en nihayet ilgili kişiyi ikna ederek dorseyi oradan kaldırmıştık.

Dorse orada iken sinirler gerilmiş zabıta ile şikayetçi kişi arasında tartışmalar yaşanmıştı. Sevgili Levent Özadam, başka bir dorsenin dün yine aynı yere park ettiğinden yola çıkarak benim bazı iş insanlarına ayrımcılık yaptığımı ve söz geçiremedigimi yazmış, ilgili kişiyi toplamda 3-4 kez gormüşlüğüm var onun dışında hiç kimse ile de bu konu hakkında (gazeteciler dışında) konuşmuşluğum dahi yok.

Anladığım bu kişinin soyadından yola çıkarak bir market sahibi ile akrabılığı olduğuna inanılıyor benim bildiğim yok ama olsa da ne fark eder ki benim için, bu ülkedeki en büyük sermaye grupları ile mahkeme süreci yaşarken bunlara niye takılalım ki. Yaptığım araştırmada dün geçici bir süre orada kalmış tır sonrası yazılan bu yazı sadece şikayetçi kişinin yarım saatlik park konusunda çekip gönderdiği bir fotoğraf sonucu yazılmış ve bende iş çevrelerine söz geçiremiyor olmuşum!

28 belediye içinde son bir yılda sadece LTB'nin küçük büyük işletme ayrımı yapmadan denetim raporlarını isim isim yayınladığı gerçeğinden hareket edersek bu yaftalamanın doğruluğunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum."

Özadam'ın köşe yazısını okumak için >>>

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.