İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Rasıh Reşat: "Demek ki sorun bende; delirdim herhalde"

Rasıh Reşat: "Demek ki sorun bende; delirdim herhalde"

Kıbrıs Postası Genel Yayın Yönetmeni Rasıh Reşat bugünkü köşe yazısında, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Barış Burcu'nun açıklamalarına yanıt verdi.

Yayın Tarihi: 29/07/15 07:59
okuma süresi: 1 dak.
Rasıh Reşat: "Demek ki sorun bende; delirdim herhalde"
A- A A+

Reşat, "Günlerdir buradan yazıyorum. Doğa boşluk tanımaz. Boşluk bırakırsanız birileri gelir doldurur. Enformasyon alanını boş bırakır bilgilendirmezseniz birileri çıkar bilgilendirir ve ahali bu verilen bilgileri doğru kabul eder, diye. Ama nafile. Cumhurbaşkanlığı ısrarla iletişimi kanallarını kapalı tutarak, kendini halktan soyutlamak konusunda bir misyon edinmiş gibi yoluna devam ediyor. Bir bildikleri vardır herhalde diye düşünerek onları bir süre rahat bırakayım diyorum ama berberdeki, doktor bekleme odasındaki ve telefonla arayan vatandaş beni rahat bırakmıyor."

Rasıh Reşat'ın köşe yazısının tamamını okumak için >>>

Not: Haberi akıllı telefonunuzdan görüntülüyorsanız, tamamını köşe yazarları bölümünden okuyabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.