İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Karadeniz Kültür Derneği, TMT ve GKK'nın kuruluş yıldönümlerini kutladı

Karadeniz Kültür Derneği, TMT ve GKK’nın kuruluş yıldönümlerini kutladı

Karadeniz Kültür Derneği'nin, TMT'nin 57. Kuruluş yıldönümü ve Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı'nın 39. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajı şöyle:

Yayın Tarihi: 31/07/15 12:09
okuma süresi: 1 dak.
Karadeniz Kültür Derneği, TMT ve GKK’nın kuruluş yıldönümlerini kutladı
A- A A+

"1 Ağustos, Kıbrıs Türk Halkı için çok büyük öneme sahip birçok tarihi olayın aynı güne denk geldiği kutlu bir gündür. Ecdadımızın Kıbrıs'ı fetih edişinin 444. yılını, Kıbrıs'ta Türk Mücadelesinde çok önemli bir yeri olan Türk Mukavemet Teşkilatı'nın (T.M.T) 57. Kuruluş yıl dönümünü ve adadaki varlığımızın Garantilerinden biri olan Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı'nın 39. Kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. 1 Ağustos her zaman kutlanması gereken önemli bir tarih ve şanlı tarihimizin zaferlerle dolu bir günüdür.

Tüm şehitlerimizi, tarih boyu mücadele eden ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyor, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kurulmasında emeği geçenleri ve şanlı 1 Ağustos'u kutluyoruz."

Baki AYGÜN

KKTC KARADENİZ KÜLTÜR DERNEĞİ

GENEL BAŞKAN

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.