İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

KIB- TEK: "Tek bir davada 690 bin TL'lik tahsilat!"

KIB- TEK: “Tek bir davada 690 bin TL’lik tahsilat!”

KIB-TEK'in alacaklarını dava yolu ile takibinin sonuç getirdiği bildirildi... Kurumdan yapılan açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 31/07/15 16:15
okuma süresi: 1 dak.
KIB- TEK: “Tek bir davada 690 bin TL’lik tahsilat!”
A- A A+

Kurumumuz, geçmişten gelen birikmiş alacaklarının tahsilatı için bir yandan taksit kolaylığı sağlarken diğer yandan sağlanan tüm kolaylıklara rağmen Kurum'a olan borcunu ödemeye yanaşmayan tüketiciler için yasal yollarla alacak takibine devam ediyor.

Başta yerel yönetimler olmak üzere mahkemelerde çok sayıda alacak davası sonuçlanmayı beklerken bugün dava konusu kurum alacaklarından birisi çözüme kavuştu. Kurum adına dava takip eden avukatlardan Av. Zehra Çelebi'nin baktığı alacak davasında, tek bir tüketici borcu için bir seferde 690 bin TL tahsil edildi.

Kurumumuz, mümkün olan en ucuz ve sürdürülebilir elektrik temini hedefine ulaşmak için almakta olduğu diğer tedbirlerin yanı sıra, maliyetler üzerinde etkisi olan borçlanma ve buna bağlı faiz farkı maliyetini azaltabilmek için de dava yolu dahil tüm olanaklarını seferber etmeye devam edecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.