İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Bakan Dürüst : "Hedefimiz adayı eğitim adası yapmak"

Bakan Dürüst : “Hedefimiz adayı eğitim adası yapmak”

Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, LAÜ Rektörü Prof Dr. Mehmet Ali Yükselen ile biraraya geldi.

Yayın Tarihi: 31/07/15 18:18
okuma süresi: 2 dak.
Bakan Dürüst : “Hedefimiz adayı eğitim adası yapmak”
A- A A+

LAÜ Rektörü Prof Dr. Mehmet Ali Yükselen Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst'ü ziyaret ederek görevinde başarılar diledi ve yüksek öğrenim adına iyi bir dönem geçirilmesini temenni etti.

Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst de LAÜ'nün son yıllarda oldukça ciddi bir yükseliş trendinde olduğunu ve imajının yükseldiğini görmekten çok mutlu olduğunu ifade ederek yakın zamanda üniversiteyi ziyaret edeceğini söyledi.

Bakan Dürüst, "Sizlerin başarılarınız atılımcı yaklaşımlarınız ülkenin yüksek öğreniminin de önünü açıyor. LAÜ ve diğer üniversitelerle çok yakından ilgileneceğiz. Üniversitelerin bir bilim yuvası olduklarının bilinciyle hareket ederek birlikte çalışacağız" dedi.

"Hedefimiz bu adayı bir eğitim adası yapmaktır." diyen Bakan Dürüst, eğitim adası olma yönünde çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti.

Bakan Dürüst, üniversitelerde kaliteyi göz önünde tutarak öğrenci sayısını da yüz bin olarak hedeflediklerini dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.