İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

TUFAD, 9. Kültür Şöleni 2 Eylül'de

TUFAD, 9. Kültür Şöleni 2 Eylül'de

Turizm ve Folklor Araştırmaları Derneği'nin (TUFAD) düzenlediği Geleneksel 9. Kültür Şöleni- Uluslararası Kıbrıs Barış Festivali, 2 Eylül'de Lefkoşa'da Küçük Kaymaklı Spor Kulübü bahçesinde yapılacak.

Yayın Tarihi: 28/08/15 13:59
okuma süresi: 1 dak.
TUFAD, 9. Kültür Şöleni 2 Eylül'de
A- A A+

Dernekten verilen bilgiye göre, saat 20.00'de başlayacak etkinlikte Gümüşhane Belediyesi Gümüş Halk Dansları ekibi, Yunan ve Kıbrıs halk danslarını sunacak Yeni Ufuklar (Nei Horizondes) Halk Dansları grubu (Leymosun-Polemitya), Leymosun Kültür Derneği, Lefkoşa Folklor Derneği (Folk- Der), Gençlik Merkezi Birliği (GMB) ve Göç- Taş grupları gösteri sunacak.

Girişin ücretsiz olacağı etkinlikte, TUFAD ile Kıbrıslı diğer konuk grupların, "ortak kültür olan danslarla, sınırsız barış, dostluk ve birliktelik mesajı iletmeye çalışacakları" kaydedildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.