İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Üstel: "Vekillere bakanlıklar vaat ediliyor"

Üstel: "Vekillere bakanlıklar vaat ediliyor"

UBP Milletvekili ve Genel Başkan Adayı Ünal Üstel, partide herşeyin yaklaşan kurultaya endekslendiğini kaydederek, parti başkanlığına aday olan bazı kişilerin kurultayda destek almak için UBP Milletvekilleri'ne bakanlık vaat ettiğini söyledi.

Yayın Tarihi: 02/09/15 14:28
okuma süresi: 1 dak.
Üstel: "Vekillere bakanlıklar vaat ediliyor"
A- A A+

Kıbrıs Postası – Filiz Seyis

UBP Milletvekili ve Genel Başkan Adayı Ünal Üstel, CTP – UBP Hükümeti'ne ve UBP Yönetimi'ne ağır eleştirilerde bulundu.

Ada TV'de 'Öğlen Ajansı' programına konuk olan Üstel, UBP Genel Başkanı Özgürgün'ün CTP – UBP Hükümeti'ne 'Reform Hükümeti' demesini eleştirerek, "Buna güler geçerim… 'Kurultay Hükümeti' dese, 'Kurultayı kazanmak için bu hükümeti kurdum' dese saydı duyardım" şeklinde konuştu.

Ülkede çok ciddi ve acil çözüm bekleyen sorunlar olmasına rağmen herşeyin 31 Ekim'de yapılacak kurultaya endeksli olmasını eleştiren Üstel, Kurultay nedeniyle ülkedeki sorunların bekletilemeyeceğini vurguladı.

Üstel ayrıca, parti başkanlığına aday olan bazı kişilerin kurultayda destek almak için UBP Milletvekilleri'ne bakanlık vaat ettiğini ileri sürdü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.