İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

12 dinamit lokumunun KKTC bayrağına sarılı olduğu iddia edildi

12 dinamit lokumunun KKTC bayrağına sarılı olduğu iddia edildi

Lefkoşa sabaha bomba ihbarı ile uyandı... Eski PEYAK yolu olarak bilinen yolda, Asal Şube'nin karşı sokağında bomba olduğundan şüphelenilmesi üzerine uzman bomba ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Yayın Tarihi: 17/09/15 08:27
okuma süresi: 3 dak.
12 dinamit lokumunun KKTC bayrağına sarılı olduğu iddia edildi
A- A A+
Kıbrıs Postası Özel

Bomba ihbarı nedeniyle Lefkoşa Abdi İpekçi Caddesi kapandı. Polisin konuyla ilgili incelemesi devam ediyor...

İhbar sebebiyle öğrencilerin yolu karşıdan karşıya yaya geçmesi engelleniyor...

İhbar dolayısıyla Girne Kapısı'ndan Meclis'in kadar olan yol trafiğe kapatıldı. Eski PEYAK Yolu'nda trafik şu sıralarda kontrollü olarak veriliyor...

08:42 - İKİ AYRI PAKETTE BOMBA BULUNDU!

Olay şu şekilde gelişti:

Londra Kuru Temizleme ile Sedat Simavi Endüstri Lisesi arasındaki yolun girişinde bulunan çöpte, Lefkoşa Temizlik Şubesi işçileri sabah temizlik yaparken iki ayrı şekilde paketlenmiş şüpheli bir paket gördüler... Lefkoşa Temizlik Şubesi işçileri polis ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Hemen olay yerine gelen polis ekipleri, iki ayrı pakette bulunan bombayı etkisiz hale getirerek Polis Genel Merkezi'ne götürdü. Polis ekiplerinin günün ilerleyen saatlerinde konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor...

KKTC BAYRAĞINA SARILI BOMBA

Görgü tanıkları Kıbrıs Postası'na yaptığı açıklamada, üzerinde KKTC bayrağı bulunan koli bandıyla sarılı paketlerin çöpte bulunduğunu ifade ederek, Polisin Koli bandıyla sarılı pakete hemen müdahale ettiğini bildirdiler.

2 AYRI DÜZENEK HALİNDE DİNAMİT LOKUMU

Lefkoşa'da bu sabah ihbarı değerlendirerek olay yerine giden Polis güçlerinin bulduğu bombanın 2 ayrı düzenek halinde hazırlanmış dinamit lokumu olduğu öğrenildi...

Saat 06.57 sıralarında fark edilen dinamit lokumlarının polis ekiplerince etkisiz hale getirildiği de öğrenilirken, soruşturmanın devam ettiği ve dinamit lokumlarının gerekli inceleme ardından imha edileceği belirtildi.

12 ADET DİNAMİT LOKUMU 2 DÜZENEK BULUNDU

Bomba ihbarı ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor... Lefkoşa Asal Şube yanında bulunan bombanın, 12 adet dinamit lokumu olduğu ve 2 düzenek halinde kurulduğu belirtildi.

Fotoğraflar: Ahmet İkidereli - TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.