İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

GAÜ Küresel Bilim Ailesi, Kurban Bayramı resepsiyonunda biraraya geldi

GAÜ Küresel Bilim Ailesi, Kurban Bayramı resepsiyonunda biraraya geldi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall fuaye alanında düzenlenen Kurban Bayramı resepsiyonunda Girne Amerikan Üniversitesi küresel bilim ailesi bir araya geldi.

Yayın Tarihi: 23/09/15 12:18
okuma süresi: 3 dak.
GAÜ Küresel Bilim Ailesi, Kurban Bayramı resepsiyonunda biraraya geldi
A- A A+

GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Asım Vehbi, Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcıları Cemile Esenyel ve Olgun Üstün, GAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Kutsal Öztürk, Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Asuman Türkel, GAÜ Rektör Yardımcıları, Sağlık Spor Kültür Daire Başkanı Türkay Akpınar yanında akademik ve idari GAÜ küresel bilim ailesi Kurban Bayramı Resepsiyonunda biraraya geldi.

Kurban Bayramı resepsiyonunda konuşma yapan GAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Kutsal Öztürk şunları söyledi;

"Bugün burada kurban bayramımızı biraz hüzünlü de olsa kutlamaya gayret ediyoruz. Gerek Türkiye'deki terör; gerekse dünyadaki mülteci sorununa ilişkin acılar. Bayramlar daima bizim birlikteliğimizi ve hep beraber olmamızı sağlayan maneviyattır. GAÜ ailesi çok büyük bir aile ve ben bu ailenin ferdi olmaktan her zaman gurur duyuyorum. Bize her bireyin katkısı olacağına inanarak bu işe başlamak istiyorum. İnşaa edeceğimiz başarı ki, hedefimizdir ve hep birlikte olacak. Birliktelikle inşaa edilen bir başarı yıkılamaz. Çünkü hep beraber onu savunacağız. Dolayısıyla bu birlikteliğimiz inşallah sonuna kadar gider. 2015-2016 Akademik yılımızı da yakında açacağız. Samimiyet sevgi ve saygı temennimdir. Dolayısıyla inşallah bunu hep birlikte hissederek başarıya ulaşırız. Hepinizin bayramını sevgi ve saygıyla yürekten kutlarım" dedi.

Kurban Bayramı resepsiyonunda konuşma yapan GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Asım Vehbi konuşmasında şunları söyledi;

"Öncelikle yeni akademik dönemimizin hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Görünen o ki güzel bir tanıtım güzel bir kayıt dönemi sonrasında GAÜ, 15 bin öğrencisiyle 2015-2016 akademik yılına başlayacak. Bu bizler için çok büyük gurur. 10 yıl önce Kurucu Rektörümüz ve Yöneticiler Kurulu Başkanımız Sayın Serhat Akpınar ve beraberinde çalıştığı bizler 10 yıllık bir stratejik plan ortaya koymustuk. 10 yıl sonrası için 15 binlik bir rakam hedeflemistik ve bu sayıya bugün ulaşmış bulunmaktayız. Bunda hepinizin büyük bir katkısı var. Öncelikle tüm GAÜ Küresel Bilim ailesi bireylerine şahsım ve GAÜ üst yönetimi adına teşekkür etmek istiyorum. Bir başka mesajımız da, 2015-2016 akademik yılına Kutsal hocamızın Rektör Vekilliği ile başlıyoruz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

"Kıbrıs Amerikan Üniversitesi yeni öğrencileriyle bu döneme başlıyor. GAÜ ve KAÜ olarak her konuda işbirliğini kardeşlik sloganı ile ortaya koyduk. Rektör Vekilimizin de söylemiş olduğu gibi Türkiye ve komşu ülkelerde yaşanan terör olayları, savşlar ve bunların maduru olan insanlar için güzel günler yakın olsun. Herkese keyifli, sağlıklı bayramlar diliyorum" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.