İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Hamzaoğulları Sivil Savunma Teşkilatı'nı protesto etti

Hamzaoğulları Sivil Savunma Teşkilatı'nı protesto etti

CTP İskele Milletvekili Biray Hamzaoğulları kişisel Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada, Sivil Savunma Teşkilatı'nın davetlsi olarak çağrılacağı etkinliklere katılmayacağını açıkladı.

Yayın Tarihi: 06/10/15 07:54
okuma süresi: 1 dak.
Hamzaoğulları Sivil Savunma Teşkilatı'nı protesto etti
A- A A+
Kıbrıs Postası - Sosyal Medya

Hamzaoğulları açıklamasında, Sivil Savunma'nın düzenlediği tekniker sınavında birinci gelen kişinin yerine üçüncü gelen şahsın alınmasını protesto ettiğini ifade ederek, bundan sonra Sivil Savunma'nın davetlisi olarak çağrılacağı hiçbir etkinliğe katılmayacağını bildirdi.

Hamzaoğulları'nın açıklaması şöyle:

Sivil Savunma tekniker sınavında Ziyamet köyünden Yasin Akdeniz birinci gelmiştir. Ancak yapılan sözlü mülakatta üçüncü şahıs işe alınmıştır. Bundan dolayı sivil Savunma'nın davetlisi olarak çağrılacağım etkinliklere katılmayacağımı ve KKTC vekili olarak onları protesto ettiğimi halkıma duyururum.

Sıra numarasına göre

Not:

1. 3010 YASİN Akdeniz 82

2. 303l 82

3. 3004 80

4. 3064 80

puan aldı. İşe üçüncü sıradaki çocuk alındı.

Sevgiler

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.