İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Rasıh Reşat: "Mülteciye evet, fırsatçılara hayır..."

Rasıh Reşat: "Mülteciye evet, fırsatçılara hayır..."

Kıbrıs Postası Genel Yayın Yönetmeni Rasıh Reşat bugünkü köşe yazısında, Bahçeşehir Üniversitesi'nin KKTC'de kurulacağı belirtilen "Mülteci Üniversitesi" ile ilgili düşüncelerini dile getirdi.

Yayın Tarihi: 06/10/15 08:07
okuma süresi: 1 dak.
Rasıh Reşat: "Mülteciye evet, fırsatçılara hayır..."
A- A A+

Reşat, "Bugün Gazetesi'nde bir haber dikkatimizi çekti. KKTC'de bir üniversite kurulmuş ve özellikle Suriye'deki savaştan kaçan gençlere burada üniversite eğitimi verilecekmiş. Adına Barış Üniversitesi denecekmiş ve savaştan etkilenen akademisyenler de bu platformdan faydalanacakmış. Kulağa çok hoş geliyor değil mi? Ne kadar insancıl. Özellikle mülteci konusunda hassasiyetin hala yükseklerde olduğu ve dünya vicdanının ayakta olduğu bir zamanda "insanın ne kadar güzel bir proje" diyesi geliyor. Sonra Sorular sorulmaya başlanıyor."

Rasıh Reşat'ın köşe yazısının tamamını okumak için >>>

Not: Haberi akıllı telefonunuzdan görüntülüyorsanız, tamamını köşe yazarları bölümünden okuyabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.