İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kalyoncu: "Düzgün durmamıza bağlı olarak TC'yi ikna edebiliriz"

Kalyoncu: "Düzgün durmamıza bağlı olarak TC'yi ikna edebiliriz"

Başbakan Ömer Kalyoncu, Baykan Gürses Özdağ'ın Genç TV ekranlarında sunduğu "Yeni Güne Merhaba" programına konuk olarak 'su meselesi' ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 06/10/15 08:52
okuma süresi: 2 dak.
Kalyoncu: "Düzgün durmamıza bağlı olarak TC'yi ikna edebiliriz"
A- A A+
Kıbrıs Postası – Çağdaş ÖĞÜÇ

Başbakan, programda mentalite değişikliğinde niyetli olduklarını göstermeleri gerektiğine işaret ederek, "düzgün durmamıza, makul olmamıza, mentalite değişikliğinde niyetli olduğumuzun göstergelerine bağlı olarak Türkiye'yi ikna edebiliriz" dedi. Bunun başka bir yolu olmadığını da belirten Başbakan Kalyoncu, kabul görmeme olasılığının olup olmadığını bilmediğini söyledi ve konuyu tartışacaklarını ifade etti.

Kalyoncu, Türkiye'den çok akılcı öneriler gelmesi durumunda, onu da görüşeceklerini belirterek, Tarım konusunun bu hafta Bakanlar Kurulu'nda görüşüleceğini belirtti.

"CTP, MUTABAKATA DAHA ÇOK SADIK KALIYOR"

İki Parti Başkanı'nın karşılıklı oturup konuştuklarını da belirten Kalyoncu, su konusunun o toplantıda gündeme geldiğini kaydetti.

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün'ün basında suyla ilgili yaptığı açıklamalara da değinen Başbakan, Özgürgün'ün, kendilerine özel olarak bir şey söylemediğini, açıklamalarını basına söyledi söylediğini ve belki de yanlış anlaşıldığını kaydetti.

Özgürgün'ün kendilerine karşı hissettirdiği özel bir tavrı olmadığını da belirten Kalyoncu, "karşılıklı oturup konuştuğumuz mutabakata CTP olarak biz daha çok sadık kalıyoruz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.