İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

DEV-İŞ'in Sesi'nin 4. sayısı "Bıçak kemiği deldi" manşeti ile çıktı

DEV-İŞ'in Sesi'nin 4. sayısı "Bıçak kemiği deldi" manşeti ile çıktı

DEV-İŞ'in Sesi gazetesinin dördüncü sayısı, belediyelerdeki sigorta ve ihtiyat sandığı krizini konu alarak, "Bıçak kemiği deldi" manşetiyle çıktı.

Yayın Tarihi: 09/10/15 09:52
okuma süresi: 2 dak.
DEV-İŞ'in Sesi'nin 4. sayısı "Bıçak kemiği deldi" manşeti ile çıktı
A- A A+

Devrimci İşçi Sendikaları Federasyonu'nun (DEV-İŞ) üyelerine yönelik çıkarttığı gazetesi DEV-İŞ'in SESİ'nin dördüncü sayısı çıktı.

DEV-İŞ'in SESİ gazetesi 'Bıçak Kemiği Deldi!" manşetinin altında 28 Belediye'nin 17'sinde emekçilerden kesinti yapılmasına rağmen sosyal sigorta ve ihtiyat sandığı yatırımların yapılmadığını konu alarak, bir an önce yasal düzenlemeler ve somut adımlarla söz konusu krizin sonlandırılması çağrısı yaptı. Gazetede ayrıca belediyeleri batıranlardan da hesap sorulmasını, hesap sorulmadığı sürece siyasal iktidarların da bu suça ortak olacağı belirtildi.

Gazetede ayrıca EMEK-İŞ'in TAŞEL grevini konu alan haber ve röportajlar yer alırken, özel sektör emekçilerinin durumuyla da ilgili haberlere yer verildi.

DEV-İŞ'in son iki ay içerisindeki faaliyet haberlerinin de yer aldığı gazete de ayrıca sosyal sigortalar yasasıyla ilgili bilgilendirici bir makale, TAŞEL emekçisi Cemal Özkoldaş'la röportaj ve dünyadan emek mücadelelerine yer verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.