İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Akıncı: "Vahşi saldırıyı nefretle kınıyorum"

Akıncı: "Vahşi saldırıyı nefretle kınıyorum"

Cumhurbaşkanımız Mustafa Akıncı, bugün Ankara'da meydana gelen patlamayla ilgili olarak Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bir mesaj gönderdi.

Yayın Tarihi: 10/10/15 19:07
okuma süresi: 1 dak.
Akıncı: "Vahşi saldırıyı nefretle kınıyorum"
A- A A+

"Türkiye'nin huzur ve iç barışa en çok ihtiyaç duyduğu bu dönemde, kimden ve nereden gelirse gelsin yapılmış olan bu vahşi saldırıyı nefretle kınıyorum" diyen Cumhurbaşkanımızın mesajının tamamı şöyle:

"Ankara'da bu sabah meydana gelen terör saldırısında 86 masum insanın hayatını kaybetmiş olduğunu büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum.

Türkiye'nin huzur ve iç barışa en çok ihtiyaç duyduğu bu dönemde, kimden ve nereden gelirse gelsin yapılmış olan bu vahşi saldırıyı nefretle kınıyorum. Şahsınızda tüm Türkiye'nin bu büyük acısını yürekten paylaşıyorum.

Bu saldırıda hayatını kaybedenlere tanrıdan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralılar için acil şifalar temenni ederken bir kez daha Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti halkının Türkiye Cumhuriyeti halkının yanında olduğunu belirtmek isterim."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.