İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

BESKİ'ye müdür arayışı sürüyor

BESKİ'ye müdür arayışı sürüyor

Türkiye'den gelen suyu yönetmeye talip olduğunu açıklayan BESKİ'ye müdür arayışı için istişâreler sürüyor. Kıbrıs Postası'nın edindiği bilgiye göre yönetim kurulu bir isim havuzu oluşturdu. Kriter ise 'en büyük yerli şirkette; en uzun süre yöneticilik yapmış olmak'…

Yayın Tarihi: 26/11/15 08:49
okuma süresi: 1 dak.
BESKİ'ye müdür arayışı sürüyor
A- A A+

Kıbrıs Postası - Vatan MEHMET

Türkiye'den gelen suyun etkin yönetimi için planlanan "KKTC Belediyeleri Su ve Kanalizasyon İşletmeleri"nde (BESKİ) kimin "Müdür" olacağına ilişkin kriter belirlendi. Bu kapsamda BESKİ yönetimi bir 'isim havuzu' oluşturdu.

Türkiye'den gelen suyun vanasının kapandığı ve yatırım ayağının da durduğuna ilişkin iddiaların yalanlanması ile birlikte tartışmalar sürerken BESKİ, şirketin müdürü konusunda kriterini belirledi.

Kıbrıs Postası'nın edindiği bilgiye göre BESKİ Yönetiminin atayacağı müdür, 'en büyük yerli şirkette en uzun süre yöneticilik yapmış kişi olacak. Bu konuda siyasi kimlik nazar-ı dikkate alınmayacak'.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.