İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıs Türk Basın Konseyi'nden TAK'a ziyaret

Kıbrıs Türk Basın Konseyi'nden TAK'a ziyaret

Kıbrıs Türk Basın Konseyi'nden bir heyet Türk Ajansı-Kıbrıs (TAK)'ı ziyaret etti ve Müdür Neriman Saygılı'yla görüştü.

Yayın Tarihi: 26/11/15 16:14
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıs Türk Basın Konseyi'nden TAK'a ziyaret
A- A A+

Ziyarette konuşan Kıbrıs Türk Basın Konseyi Başkanı Şule Aker, TAK'ın ülke basınındaki öneminin altının çizilmesi gerektiğini belirtti ve bu kurumun başında Saygılı'nın bulunmasının kurumun verimli bir şekilde görevini yapmasına yol açtığını söyledi.

TAK'a basına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden Aker, TAK'ın çalışmalarıyla gurur duyduklarını kaydetti ve Konseyin basında etik konusunda hassas olduğunu ve TAK haberlerinde sıkıntı yaşanmamasının işlerini kolaylaştırdığını dile getirdi.

SAYGILI

TAK Müdürü Neriman Saygılı da, Kıbrıs Türk Basın Konseyi'nin yerinin ayrı olduğunu ve duayen isimlerin Konseyde bir araya gelmesinin basın açısından önemli olduğunu söyledi.

Örgütlerin bir çok sorunu dile getirmede büyük bir etki yarattığını ve güven verdiğini kaydeden Saygılı, örgütlü hareket etmenin önemini vurguladı.

TAK çalışanların emeğinin Kıbrıs Türkü'ne katkıları ve haber üretimleriyle büyük olduğunu dile getiren Saygılı, TAK'ın haberleri en doğru dili kullanarak en hızlı şekilde ulaştırma çabası içinde olduğunu ifade etti.

Saygılı, herkes gibi TAK çalışanlarının da hataları eksiklikleri olabileceğini ancak ne yaptıklarının bilinciyle mesleklerine saygı ve özveri içerisinde çalıştıklarını dile getirdi.

Saygılı, bir çok yasal eksiklik ve özlük haklarının eksikliğine rağmen çalışanların halka ve kurumlarına saygılarından dolayı özveriyle çalıştıklarını da vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.