İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Oğuz: "Halkın beklentilerini destekler nitelikte yola devam"

Oğuz: "Halkın beklentilerini destekler nitelikte yola devam"

UBP Genel Sekreteri, Mağusa Milletvekili Dursun Oğuz, UBP içinde kırgınlıkların olduğunu ifade ederek, hedefinin bu durumu telafi ederek, halkın beklentilerini de destekler nitelikte daha güçlü olarak yola devam etmek olduğunu kaydetti.

Yayın Tarihi: 02/12/15 07:53
okuma süresi: 2 dak.
Oğuz: "Halkın beklentilerini destekler nitelikte yola devam"
A- A A+

Kıbrıs Postası - Deniz ABİDİN

UBP Genel Sekreteri, Mağusa Milletvekili Dursun Oğuz, Kıbrıs Postası'na yaptığı açıklamada, her partinin olduğu gibi UBP'nin de hedefinin en iyi duruma gelmek olduğunu belirterek, UBP'nin köklü bir parti olduğunu söyledi. Parti içinde kırgınlıkların olduğunu ifade eden Oğuz, hedefinin bu durumu telafi ederek, halkın beklentilerini de destekler nitelikte daha güçlü olarak yola devam etmek olduğunu kaydetti. Oğuz, "UBP olarak istikrarsızlıkları düzelterek, siyasal anlamda daha net duruş sergileyerek partinin temsiliyetini sağlamak istiyoruz" dedi.

Oğuz şunları söyledi: "Siyaset bir değişim içinde. Genel seçimlerde, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ve yerel seçimlerde halk bunu gösterdi. Halkın beklentisi değişimdir. Halk mevcut yapıdan memnun değil. Bir arayış içinde. Bu durum bir şekilde siyasi partilerin zararınadır. Partili bir kişi, başka bir partiden birisine oy verebiliyor. Bizler de UBP olarak halkın yararına kararlar almalıyız. Kamu oyu oluşturarak bazı fedakarlıklar halkla birlikte yapılmalıdır. Halka başka söyleyip başka yapmak olmaz"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.