İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Başbakan'dan Türkiye'ye meclis kürsüsünde su resti!

Başbakan'dan Türkiye'ye meclis kürsüsünde su resti!

Başbakan Kalyoncu, meclis kürsüsünde yaptığı konuşma ile Türkiye'den gelen suyun yönetimi konusunda Türkiye'ye âdeta rest çekti ve "su konusunun kendileri tarafından tartışılacak bir hususu olmadığını" ifade etti…

Yayın Tarihi: 10/12/15 17:00
okuma süresi: 1 dak.
Başbakan'dan Türkiye'ye meclis kürsüsünde su resti!
A- A A+
Kıbrıs Postası - Vatan MEHMET

Başbakan Ömer Kalyoncu, dün meclis kürsüsünde yaptığı konuşma ile su yönetimi konusunda Türkiye'ye âdeta rest çekti ve "su konusunun kendileri tarafından tartışılacak bir hususu olmadığını" ifade etti.

Belirsiz bir zamandan söz eden Başbakan, ileriki günlerde Türkiye'ye gidip konuyu bağlayacaklarını da belirtti. Ancak CTP'nin konuyu hükümetteki ortağı UPB ile hangi neticeye bağladığı bilinmezken bu konuda UBP'nin çok ortaklı modelde ısrarlı olduğu biliniyor.

Öte yandan CTP'nin parti programında suyun kamu tarafından yönetileceği vadediliyor…

Suyu kullanıp ödememe gibi bir durumun olmaması gerektiğini, her eve "ödemeli sayaçların" takılacağını ve kullanıma göre ödeme yapılacağını da dile getiren Kalyoncu'nun "bundan sonra toplumun kendi değerlerine sahip çıkması gerek" şeklindeki sözleri de dikkat çekti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.