İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Genç Profesyoneller SOS Çocuklarını Sevindirdi

Genç Profesyoneller SOS Çocuklarını Sevindirdi

Kıbrıs Türk Sanayi Odası altında faaliyet gösteren Genç Profesyoneller Platformu, sosyal sorumluluk misyonu çerçevesinde 22 Aralık Salı akşamı SOS Çocuk köyü yararına yılbaşı balosu düzenledi.

Yayın Tarihi: 24/12/15 16:05
okuma süresi: 2 dak.
Genç Profesyoneller SOS Çocuklarını Sevindirdi
A- A A+

Genç Umutlar Bizimle Daha Güçlü'' sloganıyla Girne Pia Bella Hotel'de gerçekleştirilen etkinlik Genç Profesyoneller ve KTSO üyelerinin geniş katılımıyla gerçekleşti. Açılış konuşmasında Genç Profesyoneller Başkanı Bayram Ezdaş gelecek yılda planlanan faaliyetlerden bahsetti ve aktif katılım için konuklara teşekkür etti. Ardından, SOS Ulusal direktörü Refika İnce KTSO Genç Profesyonellere SOS'e gerçekleştirmiş oldukları önemli katkılarından dolayı teşekkür etti. Sanayi Odası Başkanı Ali Çıralı ise yapmış olduğu konuşmada, Genç Profesyonellerden gurur duyduklarını ifade ederek, Oda olarak destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Baloda ayrıca, etkinlik için bağışlanan otuzdan fazla ürün ve hizmet, düzenlenen açık artırmada satıldı. Çekişmeli geçen açık artırmada, davetlilerin yoğun ilgisi sayesinde keyifli anlara sahne oldu. Ardından gerçekleştirilen çekilişte kazananlara CyprusXP'ten bir adet uçak bileti ve Alissa Nuera'dan tasarım indirimi hediyeleri verildi. Balodan elde edilen gelir SOS Çocuk köyüne bağışlanacak.

İş ağı ve sosyal ağ oluşturma, kapasite geliştirme, gençlere sunulan imkânlar hakkında bilgilendirme ve sosyal sorumluluk konusunda 2010 yılından beri aktif olarak çalışan KTSO Genç Profesyoneller, Kuzey Kıbrıs'ta gençlere tüm bu hizmetleri sunan tek platform olma özelliğine sahip.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.