İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Saner: "CTP'nin söylemi ile eylemi birbirini tutmuyor"

Saner: "CTP'nin söylemi ile eylemi birbirini tutmuyor"

Kıbrıs Postası Genel Yayın Yönetmeni Rasıh Reşat bugünkü köşe yazısında Ulaştırma eski Bakanı Hamza Ersan Saner'in "CTP'nin söylemi ile eylemi birbirini tutmuyor" sözlerini değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 09/02/16 08:02
okuma süresi: 1 dak.
Saner: "CTP'nin söylemi ile eylemi birbirini tutmuyor"
A- A A+

Reşat, "Bu sözlerin sahibi ben değil, Eski Ulaştırma Bakanı UBP Mağusa Milletvekili Hamza Ersan Saner. Saner dün bir televizyon programına çıkarak özelleştirme ile ilgili çok ayrıntılı bilgiler vermiş ve şu anda Ankara'da görüşülen su yönetimi mevzusunun kamu - özel ortaklığı şeklinde dönüşmesinin de aynen Yap-İşlet-Devret modeli gibi özelleştirmenin daniskası olduğunu anlattı. Yani bir başka ifadeyle, CTP'nin özelleştirilemez dediği su konusu için başka özelleştirme modelini benimsemesinin, söylem ile eylem farklılığı oluşturduğunu söyledi."

Rasıh Reşat'ın köşe yazısının tamamını okumak için >>>

Not: Haberi akıllı telefonunuzdan görüntülüyorsanız, tamamını köşe yazarları bölümünden okuyabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.