İÇ HABERLER
okuma süresi: 4 dak.

Engelli Sporculara Kuzey Kıbrıs Turkcell Dopingi

Engellilere KKTCELL Dopingi

<P>Hayata bağlanma mücadelesine spor sevincini de ekleyerek her yaştan insanımıza örnek olmayı sürdüren engelli basketcilerimize Kuzey Kıbrıs Turkcell'den kurumsal destek geldi.</P>

Yayın Tarihi: 24/12/08 20:49
okuma süresi: 4 dak.
Engellilere KKTCELL Dopingi
A- A A+
Kuzey Kıbrıs Turkcell, KKTC Engelliler Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın 2009 yılında Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Super Ligi, yurt içi ve yurtdışındaki tüm maçlarına destek vererek 'Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basket Takımı' olarak isim haklarını almış oldu.

Konu ile ilgili sözleşme Atatürk Spor Kompleksi içinde yer alan Sporcu Eğitim Merkezi'nde bugün düzenlenen etkinlikte imzalandı. Kuzey Kıbrıs Turkcell adına Genel Müdür Dağhan Fellahoğlu, KKTC Engelliler Spor Federasyonu adına Başkan Günay Kibrit, Başbakanlık Müsteşarı Öntaç Düzgün ve Spor Dairesi Müdürü Besim Erdenay'ın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte sözleşmeyi imzaladılar.

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Super Ligi'nde, Avrupa kupalarında mücadele eden, yurt içinde ve yurt dışında birçok başarılara imza atan tekerlekli sandalye basketcilerimizin oluşturduğu takım bundan böyle Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı olarak spor yaşamına devam edecek.

FELLAHOĞLU
Sözleşme ile ilgili etkinlikte konuşan Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Dağhan Fellahoğlu, tekerlekli sandalye basketbolunda ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil eden sporcuları fırsat buldukça izlediğini, hayata tutunabilme mücadelesine sporun erdemelerini de katmalarına gururla tanıklık ettiğini anlattı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell olarak 2009 yılına " Kıbrıs'ta Yaşama Değer Katan Lider Teknoloji Şirketi Olmak" vizyonuyla hazırlandıklarını, başarılarıyla gurur duydukları tekerlekli sandalye basketboluna uzun vadeli kurumsal destek hedefiyle yola çıktıklarını belirten Fellahoğlu, Kuzey Kıbrıs Turkcell'in toplumsal sosyal sorumluluk bilincini yüreklendirecek projeler hayata geçirmeye devam edeceğini vurguladı.

KİBRİT
Fellahoğlu'ndan sonra söz alan KKTC Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Günay Kibrit, Kuzey Kıbrıs Turkcell adıyla devam edecekleri uzun spor maratonunda sorumluluklarının bir kat daha arttığına işaret ederek, " Bizlere kucak açan Kuzey Kıbrıs Turkcell'e yönetim ve camia olarak içtenlikle teşekkür ediyoruz" şeklinde devam etti. Kibrit, kendilerine sağlanan bu moral ve motivasyonu spor arenalarında başarılara dönüştürmek için daha da çok çalışmamız gerektiğine inandığını da belirterek sözlerini tamamladı.

DÜZGÜN
Sözleşmeye tanık olarak imza koyan Başbakanlık Spordan da Sorumlu Müsteşarı Öntaç Düzgün de konuşmasında, olaydan duygusal olarak etkinlendiğini, sponsorluk yasasının sıkıntılarının tartışıldığı bir ortamda Kuzey Kıbrıs Turkcell'in böylesi anlamlı bir girişime imza koymasından hem mutlu olduğunu hem de sporun geleceği açısından umutlandığını kaydetti.

ERDENAY
Etkinlikte konuşan Spor Dairesi Müdürü Besim Erdenay, sıkıntılı bir ortamdan geçildiğini, Kuzey Kıbrıs Turkcell'in sponsorluğunun bu sıkıntıların el ve gönül birliğiyle aşılabileceğine örnek teşkil edeceğine inandığını vurguladı.

Etkinlik, KKTC Engelliler Federasyonu adına Müsteşar Öntaç Düzgün'ün Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Dağhan Fellahoğlu'na anı plaketi takdimi ile tamamlandı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell bugün imzalanan "isim hakkı" sözleşmesiyle Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Super Ligi, Avrupa Kupaları ve yurt içi karşılaşma ve organizasyonlarına sponsoru oldu.
(Lha)

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.