İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Bayrampaşa'da öldürülen DHKP-C'li Berna Yılmaz KKTC vatandaşı çıktı

Bayrampaşa'da öldürülen DHKP-C'li Berna Yılmaz KKTC vatandaşı çıktı

İstanbul Bayrampaşa Çevik Kuvvet Müdürlüğü'ne el bombalı ve silahlı saldırı düzenleyerek kaçtıktan sonra bir binada sıkıştırılan ve düzenlenen operasyonda öldürülen iki teröristten biri olan Berna Yılmaz'ın Kıbrıs doğumlu olup, Malatya asıllı 74'ten sonra Girne'ye bağlı Ağırdağ Köyü'ne yerleşen Yılmaz ailesinin iki kızından biri olduğu öğrenildi…

Yayın Tarihi: 04/03/16 09:30
okuma süresi: 1 dak.
Bayrampaşa'da öldürülen DHKP-C'li Berna Yılmaz KKTC vatandaşı çıktı
A- A A+

Kıbrıs Postası

Kıbrıs Postası'nın temasa geçtiği baba Yusuf Yılmaz'ın, kızının öldürüldüğü haberini aldıktan sonra apar topar İstanbul'a gitmek üzere yola çıktığını öğrendi.

Ercan'da uçağını beklediği sırada Kıbrıs Postası'nın ulaştığı baba Yılmaz, öldürülen DHKP-C Militanı kızı Berna Yılmaz'ın cenazesinin KKTC'ye getirilip getirilmeyeceği ile ilgili sorulara, "Şu an bilmiyorum. İstanbul'a gidince netleşecek…" diye yanıt verdi.

Kızının söz konusu faaliyetleri ile ilgili bilgisi olup olmadığı sorulan baba Yılmaz ise telefonda konuşmak istemediğini ve şu anda tek düşüncesinin İstanbul'a gidip kızının cenazesini teslim almak olduğunu ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.