İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

DHKP-C'li Berna Yılmaz'ın cenazesi Ağırdağ'da gerçekleşti

DHKP-C'li Berna Yılmaz'ın cenazesi Ağırdağ'da gerçekleşti

Geçtiğimiz günelerde İstanbul'daki Bayrampaşa Çevik Kuvvet Müdürlüğü'ne düzenlenen el bombalı ve silahlı terörist saldırının faili DHKP-C üyesi terörist Berna Yılmaz Girne'ye bağlı Ağırdağ köyünde toprağa verildi.

Yayın Tarihi: 05/03/16 12:27
okuma süresi: 1 dak.
DHKP-C'li Berna Yılmaz'ın cenazesi Ağırdağ'da gerçekleşti
A- A A+
Kıbrıs Postası

Düzenelenen terör saldırısının ardından öldürülen DHKP- C üyesi terörist Berna Yılmaz'ın cenazesi dün gece adaya getirildi. Bugün öğle saatlerinde Ağırdağ Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze törenine Berna Yılmaz'ın ailesi, yakınları, Türkiye'den adaya gelen arkadaşları, Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren bazı dernek ve örgüt temsilcileri katıldı.
Berna Yılmaz'ın toprağa verilmesinin ardından aile ve yakınları taziyeleri kabul etti.


Öte yandan cenaze öncesinde köye girişte araçları durduran polis ekipleri cenaze sırasında olabilecek yasadışı bir eylem için araçlarda arama yaptı. Kızıl bayrak, pankart ve benzeri araçların toplandığı ve araçta bulunan kişiler bir süre yol kenarında bekletildikten sonra Boğaz Karakolu'na götürdüldü. Cenaze sonrasında serbest bırakılan kişilere herhangi bir dava okunmadı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.