İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Çakıcı'nın yasa sevinci

Çakıcı'nın yasa sevinci

TDP Milletvekili Mehmet Çakıcı, Uyuşturucu Madde Bağımlıları ve Kullanıcıları Hakkında Denetimli Serbestlik Yasa Önerisi'nin Meclis'te oybirliğiyle kabul edilmesini, sosyal medyadan yaptığı "Yıllardır verilen mücadele yerine ulaştı" sözleriyle duyurdu.

Yayın Tarihi: 21/03/16 17:23
okuma süresi: 1 dak.
Çakıcı'nın yasa sevinci
A- A A+
Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

TDP Milletvekili Mehmet Çakıcı, Uyuşturucu Madde Bağımlıları ve Kullanıcıları Hakkında Denetimli Serbestlik Yasa Önerisi'nin Meclis'te oybirliğiyle kabul edilmesinin ardından, yıllardır verilen mücadelenin sonuca ulaşmasından duyduğu memnuniyeti sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada paylaştı.

Yasanın cezaevinde uyuşturucu suçundan mahkum olanları da kapsadığının altını çizen Çakıcı, "Yıllardır verilen mücadele yerine ulaştı... Allah'a şükürler olsun bir insanlık suçu önlendi. Uyuşturucu kullanımından yakalananlar artık hapse değil tedaviye gönderilecek. Yasa cezaevindekileri de kapsıyor" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.